Hoppa till sidans innehåll

SM BRR 2010


 

Portarna till SM 2010 står nu öppna

och speakern Torgny Lindbäck välkomnade oss varmt. Vi har cirka 740 dansare på plats från 71 klubbar runt om i landet och uttagningarna i Bugg Ungdom pågår för fullt. Hallen är fullsatt och ljudsystemen är det verkligen inget fel på för det är verkligen bra tryck i hallen redan 09:30. Dansare och lagledare har vart här sen tidiga morgon och många ifrån arrangörsklubben gick då säkert hem för att hinna få allt i ordning inför dagens tajta schema.

Vi kommer att lägga upp resultaten löpande under dagen så att ni där hemma kan få ta del av spänningen i samma stund som dansarna i hallen får reda på vem som har gått vidare.

  

Resultaten kommer att presenteras löpande så snart de blivit officiella.
Se tidsshema för att veta ungefär när resp. gren och klass blivit klara.

Tidsshema fredag

Tidsshema lördag

 

 

Simon o Caroline
Foto: Stefan Westberg.
Simon Ståhl & Caroline Johansson i Bugg Junior, Varbergs Sportdansklubb & Laxbuggarna Halmstad

 

Final Dubbelbugg Junior

 

I år bjöd hela prispallen i dubbelbugg på en rafflande final och en riktigt riktigt gryyyym show! Högst upp fann vi trio 364, Alexander Gustafsson med Eleonor Kollberg och Malin Scheller från VBGSK. De hade tema Michael Jackson och Kung Fu Fifghting som svängde bäst bland hela dubbelbuggen! Publiken var i extas efter denna uppvisning och superlativen till denna show räcker inte till. Bra jobbat!

 

Foto: Stefan Westberg.
Alexander Gustafsson - Malins Scheller - Eleonor Kollberg, Varbergs Sportdansklubb

 

På andra plats kom trio Jesper Boberg med Sara Victorin och Isabelle Johansson som valde det nyligen uppkomna tyska bandet The Baseballs som tema. Här svängde det lika tajt som Jespers frisyr var stylad!

 

Det var hårt om tredje platsen. Trio 369 Roberth Blom med Jennie & Malin Rönnbrant ramlade p.g.a en stor tejpbit på golvet och fick göra en omdans. De lyckades att hålla undan nervositeten hela vägen igenom rundan och tog ett brons. Starkt jobbat!

 

 

Boogie Woogie Vuxen

 

HUUUR I HEEE... skall man ens kunna försöka att beskriva vad vi just har sett!!???

 

Foto: Stefan Westberg.
Andreas Myrehag - Marielle Andersson, Västkustbuggarna 

 

Alla de vuxna paren levererade på max och om jag skall citera en man i publiken bakom mig. ”Varje år tänker man, nu kan ingen komma och göra det bättre” Men år efter år överraskas vi av dessa duktiga dansare och deras kreativitet för att charma oss på nya sätt. Heeeelt otroligt kul!

Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:12 Skribent: Peter Stalfors

Postadress:
Svenska Danssportförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996570
E-post: This is a mailto link