Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetsområden


Denna sida håller på att uppdateras med korrekt information.


Svenska Danssportförbundets verksamhet är uppbygd via Verksamhetsområden

Respektive verksamhetsområde drivs och administreras av en kommitté bestående av företrädesvis tre till fem personer som kommer att vara officiella representanter för förbundet inom detta verksamhetsområde. Om VO-kommittén så önskar kan den bilda arbetsgrupper för specifika arbetsområden inom verksamhetsområdet.
Arbetsgrupperna kan bestå av en eller flera personer beroende på omfattning. Det åligger VO-kommittén att säkerställa funktion och kompetens för arbetsuppgifter inom verksamhetsområdet genom att tillsätta erforderliga personella resurser i arbetsgrupperna.

Målsättningen är att samtliga verksamma inom VO-kommittéer och arbetsgrupper skall fortsätta att arbeta oavsett förändringar i FS eller organisatoriska förändringar som inte berör det egna området.

FS utser en styrelseledamot som kontaktperson till respektive verksamhetsområde.

Två viktiga mål för arbetet inom verksamhetsområdet är att uppfylla av FS fastställt verksamhetsinnehåll och budget. Arbetet skall präglas av för ”DSF bästa”, samarbete mellan verksamhetsområdena och av frihet under eget ansvar.

  • Tekniska kommittén - DSF:s nya organisation har kommittér (uppdateringar av den här sidan kommer!)

  • VO Dans BRR - hade i den tidigare organisationen ansvarar för all administration, utveckling och utbildning inom den nationella tävlingsverksamheten, samt all administration och utveckling av förbundets utbildningsverksamhet inom BRR.
  • VO Dans Tiodans - ansvarar för all administration, utveckling och utbildning inom den nationella tävlingsverksamheten, samt all administration och utveckling av förbundets utbildningsverksamhet inom Tiodans.
  • VO Linedance - arbetar för att införa Line dance i DSF och utarbetar för närvarande rutiner för administration, utbildning och tävlingsverksamhet.
  • VO Elit - är övergripande ansvarig för uttagning av representation vid internationella tävlingar och mästerskap. Ansvarar även för Elitsatsningen inom förbundet.
  • VO Utbildning - är övergripande ansvarigt för förbundets utbildningsverksamhet.
  • VO Marknad och kommunikation - är övergripande ansvarigt för Svenska Danssportförbundets externa kommunikation och marknadsföring av förbundet.
  • VO Juridik - är övergripande ansvarigt för att på uppdrag av förbundsstyrelsen hantera frågor av juridisk och organisatorisk art.

Kontaktuppgifter till våra Verksamhetsområden finns under "Kontakta oss".

Uppdaterad: 21 SEP 2017 08:26 Skribent: Kansliet

Svenska Danssportförbundet 50 år

1_Utbildningar

Idrottstipset

 

logos

SM i Dans

Framåt för fler i rörelseFramåt för fler i rörelseFramåt för fler i rörelse

 

 

Sverigekarta

 

 

 

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Danssportförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 65 70
E-post: This is a mailto link