Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte och konstituerande styrelsemöte genomfört 2019-03-09

11 MAR 2019 00:17
Norrbottens-Västerbottens Danssportförbund genomförde i lördags sitt årsmöte i Luleå. Direkt efter årsmötets avslutande så genomfördes konstituerande styrelsemöte
  • Uppdaterad: 11 MAR 2019 00:17

Årsmötet genomfördes i Luleå på lördagen den 9 mars. Totalt deltog 8 personer vid årsmötet. Två röstberättigade medlemsföreningar fanns representerade, Luleå Bugg och Swing samt Skellefteå Dansklubb.

Årsmötet valde Karolina Filipsson till ordförande för en tid av 1 år. Tre ledamöter valdes för en tid av 2 år, Mats Filipsson, Lennart Larsson och Sterling Nilsson.

Årsmötet valde Dick Olovsson till ordförande för valberdningen och Margaretha Bäck och Helen Svonni till ledamöter för en tid av 1 år.

Årsmötet beslutade att medlemsavgiften till distriktet liksom föregående år ska vara en grundavgift om 500 kr/förening samt 5 kr/medlem. Den förening som blev medlem i distriktet i januari 2019 betalar endast grundavgiften vilket är i enlighet med den kostnadskonstruktion som tillämpas i Svenska Danssportförbundet.

Vid årsmötet behandlades förslag från styrelsen till ändring av distriktets stadgar. Stadgarna beslutades förändras i enlighet med styrelsens förslag. De antagna stadgarna finns publicerade under Förbundet/Stadgar och är daterade 2019-03-09.

 

Efter årsmötets avslutande genomfördes ett konstituerande styrlsemöte där Lennart Larsson valdes till vice ordförande, Sara Karlsson Alalahti till kassör och Evelina Enlund till sekreterare.

Skribent: Karolina Filipsson
Epost: This is a mailto link

JPGLördag 10/8 (i Lycksele) och söndag 11/8 (i Luleå) arrangerade NVDSF tillsammans med SISU styrelse- och valberedningsutbildning där vi också arbetade med den moderna föreningar och vad distriktet är. 

NVDSF:s styelse vill rikta ett stort TACK till de föreningar som deltog för att de bjöd på insikter, utvecklades och inspirerade.

Postadress:
Norrbotten-Västerbottens DansSF
c/o Karolina Filipsson, Ridvägen 18
921 41 Lycksele

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info