Hoppa till sidans innehåll

Malin Träff - DSF nya Idrottsutvecklare

03 SEP 2016 12:00
Svenska Danssportförbundet har tagit nästa steg och nått en ”milstolpe” i utvecklingsresan. Vi har rekryterat en idrottsutvecklare. DSF fortsätter därmed på vägen enligt §1 i stadgarna – verka för att dansen blir idrott.
  • Skapad: 03 SEP 2016 12:00

Och framförallt fortsätter arbetet med att vidareutveckla utvecklingsmodeller och kravanalyser för dansare inom olika dansgrenar. Modellerna ska passa alla åldrar och nivåer.

Kort om Malin Träff som vår nya idrottsutvecklare heter. Malin är utbildad på GIH tränarprogram med inriktning dans och har även gått masterprogammet i idrottsvetenskap. Malin 34 år och kommer närmast från GIH i Stockholm där hon arbetat och undervisat inom idrottspsykologi och varit handledare för elever. Malin har också undervisat på Balettakademien, varit chefstränare Stockholm Sport Academy och varit tränare och danslärare på en lokal dansskola.

Malin har erfarenhet av att arbeta med idrottsutveckling och har författat kravprofiler. Hon har även en erfarenhet som projektledare och kommunikatör från tidigare anställningar. Malin har nästan 20 års erfarenhet av olika danser och har själv varit verksam och rankad som topp 5 inom disco och showdans. Hon kommer in med stor kunskap, driv och nyfikenhet och vi ser att vi kommer att få mycket bra stöttning av Malin i vårt framtida arbete.

Malin kommer med sin spetskompetens inom träningslära och dans att kunna hjälpa oss med allt från hur vi bygger träningssystem, utbildningsystem och tävlingssystem för att främja både elit och ett livslångt idrottande. Vi vill ju ha så många som möjligt som dansar, och de ska dansa så länge som möjligt och verksamheten ska vara så bra som möjligt.

Välkommen Malin!

Skribent: DSF Kansli
Epost: This is a mailto link

Svenska Danssportförbundet 50 år

1_Utbildningar

Idrottstipset

 

logos

SM i Dans

Framåt för fler i rörelseFramåt för fler i rörelseFramåt för fler i rörelse

 

 

Sverigekarta

 

 

 

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Danssportförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 65 70
E-post: This is a mailto link