Hoppa till sidans innehåll

Nya utmaningar kräver nytt arbetssätt

2016-09-22 08:59
Sedan några år har styrelsen och DSF verksamhetsområden, BRR, Tio, Elit, Utbildning och Juridik, Marknad och Kommunikation jobbat på att hitta nya vägar för samverkan mellan dansgrenar allt eftersom kraven utifrån ökar.
  • Uppdaterad: 2016-09-22 10:04

Vi som förbund vill ha fullt fokus på varje dans och säkra att dansen kan utvecklas, karaktärer bibehållas men också att vi kan använda liknande strukturer inte minst administrativa för att jobba så smart som möjligt och med lagom insats från alla ideella.
Det är dumt att uppfinna hjul som redan finns.

Vårt mål är att alla föreningar har fått bra verktyg som hjälper dem att utveckla verksamhet och då givetvis dansare när effekten av ett förändrat arbetssätt börja synas.

Sista helgen i augusti träffades representanter för alla VO och förbundsstyrelsen för att prata framtid, planer och inte minst att hitta nya strukturer för att organisera förbundets centrala verksamhet på.
Förslaget som togs fram och som bara för någon dag sedan har gått på remiss till alla VO bygger på att vi går mot en mer uppgiftsorienterad organisation, t ex ” en tävlings- och evenemangskommitté” som enklare kan att ha ett fokus på en avgränsad fråga och kunna ta in alla aspekter och  synpunkter från dansgrenar, utövare och publik än på det sätt vi arbetat med  t ex tävlingsfrågor tidigare.

Arbetet beräknas vara klart innan årsskiftet.

Skribent: DSF Kansli
Epost: This is a mailto link

Svenska Danssportförbundet 50 år

1_Utbildningar

Idrottstipset

 

logos

SM i Dans

Framåt för fler i rörelseFramåt för fler i rörelseFramåt för fler i rörelse

 

 

Sverigekarta

 

 

 

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Danssportförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 60 00
E-post: This is a mailto link