Hoppa till sidans innehåll

RF har ny hemsida

27 JUN 2019 11:03
Riksidrottsförbundet har lanserat en ny hemsida, även Svensk Antidoping har en ny hemsida.
  • Skapad: 27 JUN 2019 11:03

RF:

Riksidrottsförbundet har lanserat sin nya hemsida, www.rf.se. Samtidigt lägger de ner webbplatsen svenskidrott.se och innehållet från båda webbarna finns nu samlat på rf.se. Den nya webben är anpassad för hela idrottsrörelsen – från förening till förbund – men där finns också material för en bredare målgrupp.

Då allt innehåll har fått ny adress på den nya webben kan det vara bra att kontrollera eventuella sparade länkar till de två tidigare webbarna, rf.se och svenskidrott.se, och istället länka till den nya webben.

Välkommen in på nya www.rf.se!

 

Svensk Antidoping:

Svensk Antidoping lanserar en ny hemsida. Hemsidan kommer att precis som tidigare ligga på www.antidoping.se och det är via den adressen de kommunicerar utåt. Sajten kommer även att nås, precis som nu, via RF:s hemsida. Den nya sajten har uppdaterats både till innehåll och utseende och går i linje med Svensk Antidopings egna grafiska profil.  

Länkar ni idag till den sajten från er hemsida/era antidopingprogram, så ber vi er se över länkarna. Länkar till rf.se/antidoping eller undersidor på sajten kommer att sluta fungera vid lanseringen. På den nya startsidan har de skapat ännu tydligare ingångar till de mest använda verktygen och viktig information, så många gånger kan det räcka att länka dit.

Skribent: Theres Frifarare
Epost: Adressen Gömd

Trygg idrott
Kalender

Utbildning

DansTV

 Sverigekarta

 

 WDSF

WRRC

WADF

DSF

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Danssportförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996570
E-post: This is a mailto link