Hoppa till sidans innehåll

SM juni 2017

2017-03-18 18:41
”Står det på smidans.se? -Ja, då är det det som gäller”
  • Uppdaterad: 2017-03-20 08:54

Information är viktigt för oss alla och att det är lätt att hitta.

Vi i projektgruppen för SM kan ta på oss att det har varit lite svårt att hitta information om SM, och informationen kan också ha stått på olika ställen. Som ett steg i att göra SM i dans till en fantastisk upplevelse, så tar vi nu tag i informationskanalerna.

Från 17/3 blir smidans.se den officiella sidan för all uppdatering av information som rör SM.

Här kommer allt från stort till smått stå. Med en viss reservation på smått dock. Viss information kommer vi utgå ifrån att ni redan har och kan. Ex att Kalmar ligger i Småland, att man måste ha på sig nummerlapp när man tävlar, eller annan information som berör reglemente, regler mm.

Skulle något mot förmodan ändras i regler mm som skall gälla på SM, så kommer detta självklart uppdateras på SMidans.se.

I dagens informationssamhälle får vi till oss information från olika informationskanaler, och detta är bra. Information sprids 2017 på så många olika sätt. Vi kommer ha kvar kanaler som Facebook, dans.se instagram mm.

Men vill man veta det senaste om SM i dans så kommer all officiell information stå på www.smidans.se från 17/3 2017

Vi uppmanar fortfarande dansare att göra trevliga grupper/evenemang på ex Facebook som ex ”vi som kommer åka till Kalmar” eller ”obligatoriska Pizza stoppet efter Kalmar SM” Detta skapar gemenskap inom danssverige och också ett sätt att sprida information mellan vänner 2017.

Kom ihåg dock, att om informationen inte har stått på smidans.se så kan det vara ett rykte, önskemål eller hederlig trumpifierad alternativfakta. 

Skribent: Projektledare SM
Epost: Adressen Gömd

1_Utbildningar

Idrottstipset

1_play

 

logos

SM i Dans

 

 

 

Sverigekarta

 

 

Postadress:
Svenska Danssportförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 60 00
E-post: This is a mailto link