Hoppa till sidans innehåll

Svenska Danssportförbundet söker Projektledare

2017-10-02 12:31
DSF söker en erfaren projektledare på 25%, som kan leda, koordinera och kommunicera och ansvara för de ekonomiska kalkylerna i projektet SM i Dans.
  • Uppdaterad: 2017-10-02 12:31

SM i Dans

SM i Dans är samlingsnamnet och de tävlingar Svenska Danssportförbundet (DSF) genomför i form av svenska mästerskap i dansgrenar med så kallad SM-status under två evenemang årligen där deltagande på SM-veckan vinter är ett av tillfällena.

Svenska Mästerskapen i Dans (SM i Dans) ska vara ett attraktivt evenemang som tilltalar dansare och publik, en dansupplevelse utöver en vanlig danstävling.

Uppdraget och ansvaret

Som projektledare planerar, driver, koordinerar och följer du upp de aktiviteter som krävs för att SM i Dans ska kunna genomföras. Du gör det tillsammans med din projektgrupp, förbundets kansli och med olika samarbetspartners, t ex värdföreningar, destinationsbolag, Riksidrottsförbundet och SVT. Du arbetar självständigt och i tillsammans med andra.

I uppdraget ingår ansvar för kommunikation runt SM i Dans i de kanaler DSF använder.

Som projektledare säkerställer du att de kompetenser och roller som krävs för att genomföra SM i Dans finns i eller nära projektorganisationen. DSF arbetar med en central projektgrupp i ett tätt samarbete med lokala projektorganisationer hos värdföreningar.

Du kommer inte bara att arbeta med ett års SM i Dans eftersom det krävs planering och lång framförhållning med att förbereda den här typen av evenemang. Vi arbetar med innevarande år och även åren framåt under samma tid men givetvis med fokus på det närmaste.

Som projektledare rapporterar du till den styrgrupp inom DSF som är tillsatt för uppdraget och samarbetar med Tävlings- och Evenemangsutvecklingskommittén i vardagen förutom med din projektgrupp.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och framförallt erfarenhet från att leda större projekt. Du bör ha arbetat några år och på så sätt fått god och dokumenterad erfarenhet från att vara projektledare.

En stor del av arbetet innebär att dokumentera, informera och kommunicera så du ska kunna kommunicera obehindrat i tal och skrift.

Du har en god datorvana och är en van användare av Office-paketet.

Som person har du ett stort yrkesmässigt engagemang och en hög social kompetens. Eftersom rollen innebär att arbeta i relation med många intressenter skall du tycka om att skapa långsiktiga relationer.

Du har ett genuint intresse av att tillsammans med andra driva, utveckla och genomföra ett evenemang.

Du trivs med att ta eget ansvar över din planering och ditt arbete och du drivs av att skapa goda resultat tillsammans med andra. Du stimuleras också av möjligheten att få vara med och påverka evenemangsutveckling.

Du stimuleras av att arbeta inom idrottsrörelsen där föreningar, medlemskap och ideellt arbete är grunden i verksamheten. Det innebär att du som projektledare möter både de som jobbar dagtid och de som jobbar kvällar och helger för dansen. Du ska kunna arbeta med oregelbundna tider.

I uppdraget ingår att kunna resa och att delta under evenemangen. För tjänsten krävs att du har B-körkort.

Tillsättning omgående.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa
Lena Arvidsson, 076 -76 79 793

Vi kommer att ha en löpande urvalsprocess och du är välkommen med din ansökan senast den 22 oktober 2017, maila den till This is a mailto link

Skribent: Angelica Källström
Epost: Adressen Gömd

Svenska Danssportförbundet 50 år

1_Utbildningar

Idrottstipset

1_play

 

logos

SM i Dans

Framåt för fler i rörelseFramåt för fler i rörelseFramåt för fler i rörelse

 

 

Sverigekarta

 

 

 

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Danssportförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 60 00
E-post: This is a mailto link