Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsresultat

22 MAJ 2019 13:45
Här kommer en rapport från senaste tidens utlandstävlingar
  • Skapad: 22 MAJ 2019 13:45

Dawid & Paulina

190516

Förra helgen var vi med och dansade en internationell tävling i Baricella, Italien. Med många par på golvet (16 per heat) från första rundan var det en utmaning att väja undan och ändå dansa med full energi i varje dans, något som vi kände att vi lyckades med relativt bra, speciellt standarden där vi kom till 24:an och slutade på en 18:e plats bland många bra par (totalt 84st).

I latin dagen därpå var det inte fullt lika enkelt och något som vi tar med oss som läxa till nästkommande internationella tävling. Vi lyckades i latin dock ändå komma på en 32:a plats utav 102 startande par vilket inte är så dåligt det heller, men vi kände båda två att vi ville mer med vår dans den dagen.

Nästa helg (den 18:e maj) åker vi till nästa stora tävling nere i Belgien (upp för oss) där vi ska göra vårt bästa för att försvara den svenska flaggan. Vi igen hörs efter det! :)

 

Ida & Raffaele

190521

Vi kom 4:a på en tävling i Grekland den 18 maj med samma poäng som 3:e platsen på tävlingen (förlorade på en regel och då hamnade vi på samma plats). Det var många internationella par och endast internationella i finalen. Tävlingen pågick till efter klockan 23.00 och det blev en lång tävlingsdag. Negativt var dock att det inte fanns någon AC och eftersom att tävlingen var i Grekland tävlade vi i ca 30 grader vilket innebar att man svettades redan innan uppvärmning. Detta gjorde att vi tyvärr värmde upp en aning för mycket så vi dansade inte bra förrän i finalen. Trots detta är vi nöjda med tävlingen men tror att vi kan pusha mer till nästa gång!

 

Benjamin & Amalie

190521

Den här helgen har vi varit i Frankfurt och deltagit i turneringen Hessen Tanzt. 

I lördags dansade vi oss fram till finalen i WDSF Open junior II standard. Vi placerade oss på en 6:e plats av 35 par. Söndag stod den på WDSF Open Junior II latin. Vi kom på en 23:e plats av 65 par. 

Vi är glada för våra resultat. Nu tar vi hem och tränar så att vi är klara till JSM. 

Ni kan se mera på
Facebook: Benjamin Jonsson & Amalie Hindsgaul
Instagram: benjaminogamalie

Vi ses
Kramar från Benjamin & Amalie

Skribent: Theres Frifarare
Epost: Adressen Gömd

eoto

1_Utbildningar

Idrottstipset

 

logos

SM i Dans

Framåt för fler i rörelseFramåt för fler i rörelseFramåt för fler i rörelse

 

 

Sverigekarta

 

 

 

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Danssportförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996570
E-post: This is a mailto link