Hoppa till sidans innehåll

Våra utbildningar BRR


Under 2013 landsattes ett nytt utbildningssystem för BRR som resultat av en genomgripande revision under 2011-2012. En av det största förändringarna är att SISU utnyttjas i en betydligt högre grad ihop med DSF:s utbildningssystem och att danskursledare och tränare har gemensam utbildning.

Systemet ses nu över mot bakgrund av de erfarenheter som gjorts under ett tre års tid. En reviderad struktur har växt fram och nu pågår arbete med att ta fram kursplanar, utbildningsmaterila mm. Nya möjligheten med webben kommer att användas för såväl hela som delar av kurser.  Ett starkt fokus ligger på att få igång barn- och ungdomsutbildningarna. 

En kortversion av det nuvarande systemet kan ni läsa nedan genom att klicka på båda bilderna för att få fram hur systemet ser ut rent organistatoriskt. Det nya systemet kommer att presenteras under andra halvåret 2017. Mer ingående hittar ni i flikarna till vänster. En enkel översättning på vad de nya utbildningarna motsvarar i det gamla systemet hittar du här.

Har du synpunkter på utbildningar eller utbildningssystemet är du välkommen att maila DSF:s kansli This is a mailto link eller This is a mailto link .

Utbildningar arrangeras inom nedanstående områden

dansledarutbildning

 

organisatoriska

 

Uppdaterad: 2017-01-22 11:17
Skribent: Anna-Lena Holgersson

Postadress:
Svenska Danssportförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 60 00
E-post: This is a mailto link