Hoppa till sidans innehåll

DSF + NyaSporten = DansTV


I höstas inledde Svenska Danssportförbundet ett samarbete med NyaSporten och skapade DansTV.

Det är en samlingsplattform för rörligt material från dans i alla dess former. Den kommande helgen kommer förbundet att sända från Helsingborg i samband med World Masters/Cup i Boogie Woogie samt NM i BRR.

Sändningarna kan nås på www.danstv.se. På den sidan finns också arkivet med några tidigare mästerskap samt även det senaste förbundsmötet.

Under 2018 är förhoppningen att även föreningarna börjar genomföra sändningar via DansTV. Samt att förbundet och föreningarna även börjar producera mer material av typen, reportage, intervjuer, presentationer, instruktioner med mera.

NyaSporten som är samarbetspartner med DansTV arbetar också med flera andra förbund och föreningar. Det finns också en koppling till PlayAd Media Group som har ett gediget kontaktnät med lokaltidningar. Rörligt material från sportens värld är något som de välkomnar att få ta del av.

En förening kan förutom att bli innehållsleverantör till DansTV även placera en ”TV-ruta” på egen hemsida och tipsa om egna och andras produktioner via sociala media.

Att ansluta sig är helt kostnadsfritt.

Du som vill veta mer eller vill placera DansTV på klubbens egen hemsida är välkommen att ta kontakt med NyaSporten för att få mer information och de instruktioner som behövs för att kunna ladda upp material.

Kontakta då BeA Nilsson som är projektledare för NyaSporten i samarbete med DansTV
073-528 71 53, This is a mailto link

Uppdaterad: 27 APR 2018 12:55 Skribent: MKK
Epost: Adressen Gömd1_Utbildningar

Idrottstipset

 

logos

SM i Dans

Framåt för fler i rörelseFramåt för fler i rörelseFramåt för fler i rörelse

 

 

Sverigekarta

 

 

 

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Danssportförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996570
E-post: This is a mailto link