Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte för 2014

25 NOV 2014 21:52
Hej Alla MittNorrlands Dansföreningar!

Ett helt år har snart gått sedan förra årsmötet och planeringarn inför kommande årsmöte är redan igång. Kom med föreningsutvecklingsinslag till oss!
  • Skapad: 25 NOV 2014 21:52

Förberedelserna inför årsmötet – preliminärt datum satt till 21/2 -15 - har nu börjat. Under flera år har vi haft som tradition att i samband med årsmötet även ha någon form av föreningsutvecklingsinslag. Ifjol gästades vi av Stig Wiklund som höll ett mycket intressant och uppskattat föredrag om vikten av den  mentala inställningen. Andra år har vi haft föreningslära i olika former som tema. Nu funderar vi på vad vi ska locka med den här gången och vi har lite svårt att komma på nåt som vi känner oss säkra på skulle tilltala er ute i föreningarna.

 

Eftersom vi i styrelsen vill göra något FÖR ER tänkte vi därför att vi helt enkelt tar och frågar er om det finns förslag på föreläsare och/eller teman som ni skulle vilja lyssna till i anslutning till årsmötet. Kom med idéer och förslag så ska vi försöka hitta något som vi tror funkar. Självklart kommer vi att fortsätta fundera själva också.

 

Hör av er med era idéer och tankar!

 

Skribent: Kristoffer Viström

 sök projektstöd

  

 

Sverigelott Rosa band

 

 


Kalender

Utbildning

DansTV

 Sverigekarta

 

 WDSF

WRRC

WADF

DSF

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Mittnorrlands Danssportförbund
Mats Mattiasson, Kanslihusgränd 8 B
831 32 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info