Hoppa till sidans innehåll

DM 2012

19 FEB 2012 20:37
Årets DM arrangerades av Föreningen Trolldansarna och platsen för tillställningen var Restaurang Aveny i Sundsvall. Lokalen visade sig vara perfekt för detta arrangemang då publiken kunde komma väldigt nära dansgolvet och heja på sina dansare.
  • Uppdaterad: 22 JUN 2014 13:30

För första gången i Mittnorrlands DM-historia stod endast bugg på schemat. Detta ska dock inte föraktas utan tävlingen genomfördes med bravur och stämningen var på topp hela dagen. Största klassen för dagen var Bugg Vuxen som innehöll totalt 17 startande par. Efter vanliga omgångar i kvart- och semifinal avgjordes sedan finalen med en gemensam långsam runda och därefter i match-race där alla mötte alla i den snabba rundan. Totalt 15 matcher dansades och allra bäst lyckades Tobias Strömberg och Camilla Westin från Rockringen som vann alla sina fem matcher. Tobias och Camilla vann också den långsamma rundan och stod som slutsegrare i Bugg Vuxen. I Bugg 35+ kom totalt sju par till start och efter en bra genomförd runda fick Roger och Kicki Sundin från Altira kliva högst upp på pallen. I Bugg Junior kom tre par till start och där dansade Fredrik Strömberg och Julia Elfving från Rockringen till sig en förnämlig första plats.

 

Efter sammanräkning av poängen visade det sig att den åtråvärda vandringspokalen för andra året i rad får pryda DF Rockringens träningslokal.

 

När DM var till ända avgjordes R-tävlingen Trolldansen med många fina resultat.

 

Mittnorrlands styrelse vill tacka Föreningen Trolldansarna för ett väl genomfört arrangemang.

Skribent: Monica Westin

 sök projektstöd

  

 

Sverigelott Rosa band

 

 


Kalender

Utbildning

DansTV

 Sverigekarta

 

 WDSF

WRRC

WADF

DSF

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Mittnorrlands Danssportförbund
Mats Mattiasson, Kanslihusgränd 8 B
831 32 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info