Hoppa till sidans innehåll

Dansförening HYLLAS på årets Pride festival!!!

10 SEP 2014 19:04
Arbeta med HBTQ frågor och mänskliga rättigheter är något som alla kan göra och som kan ske på olika sätt. En god förebild för detta är JoyDancers i Sundsvall som fick pris för sitt arbete om att alla är lika mycket värda.
  • Skapad: 10 SEP 2014 19:04

I sommar fick JoyDancers i Sundsvall pris för sitt arbete inom HBTQ frågor och mänskliga rättigheter. I ett samtal med Stefan Magnusson (ordförande)  så förklarar han att det är en självklarhet att alla ska känna sig välkommen till att dansa hos JoyDancers oavsätt kön, lägning eller bakrund.

 

Nomeneringen Lyder:

Alla kan göra något i arbetet med hbtq frågor. Tillsammans är vi starkast! Att arbeta med HBTQ frågor och mänskliga rättigheter är något som alla kan göra och som kan ske på olika sätt. En god förebild för detta är 2014 års pristagare som bjuder in människor till delaktighet och gemenskap. Detta genom att sprida information om acceptans och mångfald samt genom att vara en plats där alla ska kunna känna sig som hemma och bli accepterad för den man är.

Årets pristagare är en förening som visar på att alla kan göra något genom att sprida information, ge stöd, vara en bra vän och göra livet mer kul! Grattis till Dansföreningen JOYdancers!

 

Vi i MNDSF gratulerar JoyDansers till deras pris och för att ni vill ge alla en möjlighet till att dansa! 

Skribent: Kristoffer Viström

 sök projektstöd

  

 

Sverigelott Rosa band

 

 


Kalender

Utbildning

DansTV

 Sverigekarta

 

 WDSF

WRRC

WADF

DSF

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Mittnorrlands Danssportförbund
Mats Mattiasson, Kanslihusgränd 8 B
831 32 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info