Hoppa till sidans innehåll

Kallelse årsmötet

05 FEB 2015 21:38
Hej Alla Dansföreningar i Mittnorrland!

MNDSF’s styrelse inbjuder härmed till årsmöte i Mittnorrlands Dans Sport Förbund och efterföljande föreningsutvecklingsaktivitet
  • Skapad: 05 FEB 2015 21:38

 Tid:               Lördag 21/2 kl. 10:30

Plats:           Quality Hotel Sundsvall, Esplanaden 29

 

Som ni säkert noterar kommer denna slutgiltiga kallelse några få dagar för sent enligt vad som föreskrivs i stadgarna (3 veckor för årsmötet). Detta är något vi självklart beklagar men det har av olika omständigheter inte varit möjligt för oss att skicka ut den definitiva kallelsen förrän nu. Då kallelsen dock är helt i enlighet med den preliminära inbjudan som las ut på vår hemsida 12/1 -14 hoppas vi att detta kan accepteras av er. Om någon förening har synpunkter på detta tar vi självklart till oss det och flyttar fram årsmötet, men då stadgarna också föreskriver att årsmötet skall hållas före februari månads utgång är det dock nödvändigt att vi får in sådana invändningar per omgående.

 

Vi önskar därför svar från en föreningar med snaraste. Vi ser helst att samtliga föreningar 2 dagar svarar på om det planerade datumet kan accepteras.

 

Årets föreningsutvecklingsaktivitet har temat ”Trender i Föreningslivet (Framtidens förening)” där Lena Andersson från SISU kommer att hålla ett föredrag som åtföljs av diskussioner på det temat. SISU kommer också att berätta kort om sig själva och vilka fördelar det är att använda deras tjänster. Vi hoppas att detta skall kännas intressant  och lockande.

 

Planen är att vi startar med årsmötet kl. 10:30. Efter årsmötet äter vi lunch och efter den vidtar föreningsutvecklingsaktiviteten. Under eftermiddagen serveras fika och vi planerar att som längst hålla på till 16:00.

 

Deltagandet är kostnadsfritt för 2 delegater från varje förening.

 

För att kunna göra korrekta beställningar av mat och fika vill vi ha en anmälan med antal deltagare frånrespektive förening senast fredag 13/2.

 

OBS!!!

Vi påminner om att delegater som skall utöva röstberättigad förenings rösträtt måste kunna uppvisa fullmakt från föreningen!!!

 

Välkomna!

Styrelsen MNDSF

Skribent: Kristoffer Viström

 sök projektstöd

  

 

Sverigelott Rosa band

 

 


Kalender

Utbildning

DansTV

 Sverigekarta

 

 WDSF

WRRC

WADF

DSF

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Mittnorrlands Danssportförbund
Mats Mattiasson, Kanslihusgränd 8 B
831 32 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info