Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte söndag den 2 februari 2014

06 JAN 2014 20:32
Söndagen den 2 februari 2014 kl. 10.30 håller MNDSF årsmöte. Vi håller till på Länsmuséet Murberget i Härnösand. Kallelse har skickats till distriktets klubbar via mail 131230.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:09

I samband med årsmötet bjuder vi också på en föreläsning med Stig Wiklund. Stig är en framgångsrik mental coach till bl.a. längdskidåkaren och bragdguldmedaljören Johan Olsson samt skidskytten Helena Ekholm. Stig har gedigen erfarenhet av föreningsarbete och kommer bland annat att tala om sina erfarenheter som mental coach. Han kommer också ge oss värdefulla tips på framgångsfaktorer, hur man tacklar motgångar, hur kan man bygga nätverk, t ex mellan föreningarna i distriktet och dra nytta av varandras kunskap och erfarenheter m.m. Det blir praktiska övningar och tid för frågor.

 

I samband med årsmötet och föreläsningen bjuder vi på fika och lunch och varje förening får kostnadsfritt skicka 5 deltagare.


VÄLKOMNA

 

MISSA INTE DEN HÄR UNIKA MÖJLIGHETEN!

 

Anmälan till årsmöte och föreläsningen vill vi ha senast fredagen den 24 januari. Skicka anmälan till VALBORG NORDLANDER

 

Här hittar du en presentation av Stig Wikund samt mer information om årsmötet

Skribent: Monica Westin

 sök projektstöd

  

 

Sverigelott Rosa band

 

 


Kalender

Utbildning

DansTV

 Sverigekarta

 

 WDSF

WRRC

WADF

DSF

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Mittnorrlands Danssportförbund
Mats Mattiasson, Kanslihusgränd 8 B
831 32 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info