Hoppa till sidans innehåll

Smått och gott från styrelsemötet 2019-09-10

10 SEP 2019 22:54
  • Skapad: 10 SEP 2019 22:54

Vid styrelsemötet så beslutade styrelsen att distriktets samtliga föreningar kommer att få ett exemplar av boken "Valberedningen" för att stärka arbetet hos föreningarnas valberedningar. Tillsammans med boken kommer även information från Svenska Danssportförbundets valberedning att följa med som ger bra information om hur de arbetar och som även är ett bra stöd.

Styrelsen summerade även styrelse- och valberedningsutbildningarna i Lycksele och Luleå i augusti. Nya idéer till framtida satsningar finns nu också på arbets/utredningsstadiet. I oktober kommer troligen fler spännande saker att hända. Håll utkik!

Det kommande Norrlandsmästterskapet fanns också på agendan. Förra årets pris till bästa förening var inte en engångsgrej. Se till att så många som möjligt anmäler sig från er förening så är ni med oh fajtas om den åtråvärda. Ja, vad blir det? Kom på Norrlandsmästerskapet så får ni se.

Skribent: Karolina Filipsson
Epost: This is a mailto link

NVDSF genomförde årsmötet 2020 digitalt

Digital närvaro via Teams vid årsmötet från Gällivare, Kiruna, Luleå, Lycksele, Piteå, Skellefteå, Umeå och Älvsbyn vid årsmötet för Norrbotten -Västerbottens Danssportförbund. (Senaste talarna på storbild övriga som initialer på skärmen)

Tillsammans är vi starka.

JPG

Postadress:
Norrbotten-Västerbottens DansSF
c/o Karolina Filipsson, Ridvägen 18
921 41 Lycksele

Kontakt:
Tel: 0703008623
E-post: This is a mailto link

Se all info