Hoppa till sidans innehåll

Future Camp 2017


Varmt välkomna till ett roligt dansläger för alla barn, ungdomar och juniorer i Västergötlands Danssportsförbund! Den 1-2 april ordnas det tredje Future-lägret i Käpplundaskolan i Skövde och det spelar ingen roll om du har dansat i flera år eller bara några veckor. Här kan alla vara med!

På lägret kommer du att få prova massa olika danser, nivån på träningen anpassas till hur länge du har dansat. Det här kommer du att få prova:
Rock ’n roll, Bugg, Boogie Woogie, Lindy Hop, Dubbelbugg, Streetdance/HipHop, Showdance, Disco, Acro m.m. Vi har dessutom samlat några av distriktets allra bästa ledare och tränare som kommer att ordna riktigt roliga träningar åt er!

Lägret börjar med incheckning kl 10.00 på lördagen och avslutas sedan med en uppvisning kl 14.00 på söndagen. Däremellan ska vi träna, dansa, äta, sova över och hitta på massa roliga saker!

Mer information om tidpunkter och vad du behöver ha med dig kommer efter att vi har fått din anmälan. Läget är helt kostnadsfritt och du måste ha fyllt 6 år för att delta.

Anmäl dig här!

Vi ses! 

Uppdaterad: 07 FEB 2017 11:48 Skribent: Madeleine Holmlind
E-post: This is a mailto link

 

sök projektstöd

  Skärmavbild 2021-04-17 kl. 10.16.28.png

 

 

 


Kalender

Utbildning

DansTV

Sverigekarta

 

WDSF

WRRC

WADF

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Västergötlands Danssportförbund
Caroline Andersson, Lindgatan 11 E
543 31 Tibro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info