Hoppa till sidans innehåll

Vad är Future Camp?


Det är väldigt roligt och inspirerande att se att så många är villiga att samarbeta för danssportens och ungdomsverksamhetens skull. Det finns en strålande framtid runt om i distriktets föreningar i form av härliga dansare och duktiga ledare!

Future Camp är ett inspirationsläger för barn, ungdomar och juniorer som vill lära sig att dansa eller är på väg att börja tävla och det riktar sig till ALLA barn, ungdomar & juniorer i distriktets föreningar. Precis som med Future-tävlingarna så ser vi alltså gärna att även de allra nyaste ”kursbarnen” som kanske bara dansat en termin också får möjlighet att vara med.

Lägret kommer att vara uppbyggt på ett sätt som gör att barnen får testa de olika danserna på deras nivå dvs om de är helt nybörjare så får de testa ex. BW på nybörjarnivå. Vi kommer att dela in barnen i grupper baserade på ålder & hur länge de dansat, sedan skapas ett schema som gör att alla får testa allt någon gång under helgen. Om man redan är ett ”färdigt tävlingspar” så hamnar man i en grupp som är lite mer inriktad på tävlingsträning. Man behöver dock inte anmäla sig i par. Syftet med lägret är först och främst att ha en riktigt rolig helg i dansens tecken, samt att de får umgås med andra barn från andra klubbar och bilda en gemenskap som de sedan kan ha glädje av på tävlingar framöver.

Danserna som kommer att finnas med på lägret är Bugg, Boogie woogie, Lindy Hop, Rock, Dubbelbugg, Disco, Streetdance/HipHop, Showdance, Street, Acro-träning (möjlighet att testa på lätt acro) m.m.

Lägret kommer att vara helt kostnadsfritt och vänder sig i första hand till klubbar i Västergötlands Danssportförbund. I mån av plats kommer vi även att bjuda in klubbar utanför distriktet.

Under lägerdagarna så hoppas vi kunna ha med ledare som representerar de allra flesta (helst alla) distriktets föreningar. Om du/ni har någon från er förening som vill medverka och hjälpa till på något sätt så är vi tacksamma om ni hör av er till någon av våra kontaktpersoner. 

Uppdaterad: 23 JAN 2017 15:58 Skribent: Madeleine Holmlind
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Västergötlands Danssportförbund
Ann-Katrin Övergaard, Mössebergsgatan 14
521 32 Falköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info