Hoppa till sidans innehåll

DSF bjuder in till digitala träffar angående corona-anpassad verksamhet under hösten

13 AUG 2020 10:56
DSF ser vikten av att föreningar kommer igång med sina verksamheter under hösten, både för folkhälsans och föreningarnas skull. Därför bjuder vi in till ett digitalt möte för föreningar som vill diskutera och ställa frågor kring det.
  • Skapad: 13 AUG 2020 10:56

Alla föreningar är välkomna till en digital träff torsdagen den 20/8 kl. 19:00 där vi kan prata om hur ni anpassat era verksamheter utifrån Corona-läget.

Syftet med mötet är att samverka kring hur ni har valt att förändra er verksamhet, och kunna ta inspiration av varandra. Ni kan även ställa frågor som ni funderar över så ska vi svara på det vi kan eller ta reda på svaren om det går. Om ni vill kan ni skicka in frågor innan mötet som ni önskar att vi tar upp, skicka dem till This is a mailto link. Vid behov kan vi även ha flera träffar.

Anslut till nedan länk när det är dags:

Anslut till Microsoft Teams-möte

 

Vi har även bjudit in alla tävlingsarrangörsföreningar till en liknande träff som fokuserar på hur tävlingar kan genomföras på ett säkert sätt. Inbjudan har gått ut via mail till dessa föreningar, och tillhörande tävlingsfunktionärer. Om det är fler som önskar vara med på det mötet kan ni höra av er till This is a mailto link

Skribent: Theres Frifarare
Epost: Adressen Gömd

 sök projektstöd

  Skärmavbild 2021-04-17 kl. 10.16.28.png

 

 

 


Kalender

Utbildning

DansTV

 Sverigekarta

 

 WDSF

WRRC

WADF

DSF

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Danssportförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996570
E-post: This is a mailto link