Hoppa till sidans innehåll

Idrott för äldre-projekt

29 JAN 2021 15:09
Vi har tidigare informerat om RF:s satsning på projektet idrott för äldre. I det arbetet fick DSF:s föreningar besvara en enkät där vi gjorde en kartläggning om föreningarnas arbete med målgruppen 65+.
  • Skapad: 29 JAN 2021 15:09

I samband med det berättade vi om att DSF har möjlighet att vara med i ett pilotprojekt, och nu söker vi föreningar som är intresserade av att skapa projekt för målgruppen.

I kartläggningen vi gjorde såg vi att det finns ett intresse för att utveckla föreningarnas egna verksamhet för målgruppen, och det är det vi tänker satsa på i projektet. Därför önskar vi att ni skickar in era idéer och förslag på hur ni kan lägga upp ett arbete i er egen förening, och utifrån era planer går vi vidare med deltagande i pilotprojektet som ska genomföras under 2021. Det kan handla om t.ex. samarbeten och utbyten med pensionärsorganisationer eller en utveckling av er verksamhet som är riktad till målgruppen. Aktiviteterna kommer såklart behöva att anpassas utefter rådande pandemi, men kanske kan ni utföra större delen av dem under sommarhalvåret då det finns större möjligheter att vara utomhus.

Beroende på hur många ansökningar vi får in väljer vi ut 5-10 föreningar som får ekonomiskt stöd för att genomföra sina projekt. Börja med att skapa en plan för ert projekt i er förening och hur ni kommer att genomföra det under året, och sen skickar ni in det till oss.

Om ni är intresserade eller har frågor, skicka det till This is a mailto link

Skribent: Alexandra di Zazzo
E-post: Adressen Gömd

 

sök projektstöd

Sverigekarta

  Skärmavbild 2021-04-17 kl. 10.16.28.png

 

 

 


Kalender

Utbildning

DansTV

 

WDSF

WRRC

WADF

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Danssportförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996570
E-post: This is a mailto link