Hoppa till sidans innehåll

Kompensationsstöd till föreningar

29 SEP 2021 10:49
Då restriktionerna fortsatt gälla i sin helhet i maj och juni samt delvis i juli, augusti och september, kommer ytterligare kompensationsstöd fördelas. Perioden som omfattas är 1 maj till och med 28 september.
  • Skapad: 29 SEP 2021 10:49

För verksamhet och evenemang efter 28 september kan kompensationsstöd utgå, men enbart under särskilda omständigheter vilket preciseras i samband med ansökan. En sådan ansökan kommer i sådana fall ske via respektive specialidrottsförbund. 

Med anledning av de förändrade restriktionerna (från 28 september avslutade) kommer dock RF behöva göra förändringar i regelverket för att anpassa detta till nuvarande situation och säkerställa att det är verksamheter och evenemang som direkt påverkas av restriktionerna som ges stöd. Det innebär bland annat att föreningar inte kommer kunna söka stöd för helt nya evenemang eller nya verksamheter som skulle genomförts under perioden 1 maj till 28 september, där beslutet om genomförandet skett under tiden för pandemin. Undantag är om förbund tilldelat föreningar förbundsarrangemang såsom SM-tävlingar eller dylikt. Syftet är att kunna bygga stödet på verifierbara underlag och inte gissningar som skett under tiden för restriktioner.

För mer information; se bifogad LÄNK.

Skribent: Alexandra di Zazzo
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Danssportförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996570
E-post: This is a mailto link