Hoppa till sidans innehåll

Nyhet! Dansakademi online!

06 MAJ 2020 13:53
Till alla föreningar som är anslutna till Svenska Danssportförbundet. Nu kan danstv.se erbjuda er att hålla kurser, föreläsningar, mindre utbildningar m.m. via danstv.se på nätet.
  • Skapad: 06 MAJ 2020 13:53

Detta är ett unikt tillfälle att sprida just er kunskap, erfarenhet och visioner till en bredare publik, där ni kan nå er målgrupp i hela Sverige och kanske även utanför Sverige. Denna möjlighet kommer också bredda dansen i hela landet, öka förståelsen mellan våra olika dansgrenar och även få eventuella följare och elever att prova någon ny dansgren.

Vårt mål är att via dansakademi på nätet tydliggöra vår fina idrott/motionsform/socialdans till en större och bredare publik. Vårt mål är också att synliggöra dansen för framtida sponsorer och framförallt att få fler att välja just dansen som idrott/motionsform/fritidssysselsättning. Om vi inte syns finns vi inte!

Ta nu tillfället och visa just din/er kunskap och erfarenhet via dansakademi på danstv.se och hjälp oss att sprida all den kunskap som finns inom dansen i Sverige.

Kontakta oss gärna för mer information!

DansTV i Media gruppen
Epost: 
This is a mailto link   

Skribent: Theres Frifarare
Epost: Adressen Gömd

 sök projektstöd

  

 

Sverigelott Rosa band

 

 


Kalender

Utbildning

DansTV

 Sverigekarta

 

 WDSF

WRRC

WADF

DSF

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Danssportförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996570
E-post: This is a mailto link