Hoppa till sidans innehåll

Årsrapport för 2018

27 NOV 2018 14:07
Det är dags att lämna in Årsrapport för 2018. I rapporten anger föreningen medlemsantalet för 2018. Rapporten ska vara inskickad senast 31 december 2018 för att föreningen ska få rösträtt på förbundsmötet 2019.
  • Uppdaterad: 27 NOV 2018 14:07

Medlemsantalet ligger sedan till grund för den verksamhetsavgift som Svenska Danssportförbundet (DSF) fakturerar i början på 2019.

Innan ni skickar in rapporten i Idrottonline (IOL)ska ni ha läst in föreningens medlemsregister. Om ni inte redan har era medelmmar i IdrottOnline
När ni har loggat in, gå in i Administrationsmodulen. Klicka därefter på ”Årsrapporter” i vänstermenyn. Där finns en knapp som heter ”Skapa föreningsrapport”. Klicka där för att skicka in din föreningsrapport till DSF.

Om ni använder Dans.se för hantering av medlemskap och samtidigt har gamla medlemmar i IOL som lagts in där på annat sätt än via automatisk synkning med Dans.se, kan ni behöva kontakta Dans.se för att få hjälp att inaktivera dessa gamla medlemmar i IOL. Annars kommer de inte att automatiskt inaktiveras i IOL via Dans.se om de inte väljer att förnya sitt medlemskap. Istället kommer de att ligga kvar som aktiva medlemmar i IOL på obegränsad tid. Alternativt kan ni själva gå in och manuellt identifiera och inaktivera dessa personer direkt i IOL.

För att skicka in rapporten, logga in på föreningens IOL-sida. Har ni inte öppnat er IOL-sida, måste ni kontakta supporten på IdrottOnline för att få inloggnings-uppgifter.

Medlemsantalet, ledarantalet och information i rapporten som visas hämtas automatiskt från IOL till återrapporten.

 Fyll i svar på eventuella frågor. Det är obligatoriskt att svara på frågor i rapporten som är markerade med en röd stjärna.

Om medlemsantalet, ledarantalen eller annan information är felaktig eller på annat sätt saknas, avbryt och uppdatera medlemsregistret. Skapa därefter föreningsrapporten på nytt. Om medlemsregistret är uppdaterat men felaktiga siffror visas i rapporten så kan man manuellt ändra siffrorna. Man klickar då i fälten och skriver in siffrorna manuellt.

När man fyllt i rapporten kan man antingen skicka den till Svenska Danssportförbundet genom att klicka på ”Skicka till SF” eller spara rapporten för att kunna skicka in den senare. För att spara rapporten klicka på ”Spara”.

För mer information; se bifogad länk nedan.

http://idrottonline.se/servicecenter#!/category/1000128885/article/11000034389

Skribent: Kansliet
Epost: Adressen Gömd

 sök projektstöd

  

 

Sverigelott Rosa band

 

 


Kalender

Utbildning

DansTV

 Sverigekarta

 

 WDSF

WRRC

WADF

DSF

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Danssportförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996570
E-post: This is a mailto link