Hoppa till sidans innehåll

På lördag går Danssportförbundet i Stockholms prideparad

31 JUL 2017 14:11
Lördagen den 5 augusti blir vi och svensk idrott en del av pridetåget för att tillsammans visa en folkrörelse som är öppen för alla.
  • Uppdaterad: 31 JUL 2017 14:51

Ta på danskläder och -skor och ta med föreningsflaggan, dina klubbkompisar, familj och vänner och anslut till svensk idrotts sektion i Stockholms Pride-tåg 2017. I svensk idrotts del av paraden går personer från föreningar, förbund, förtroendevalda, anställda, aktiva, ledare, föräldrar, vänner osv. Riksidrottsförbundet (RF) och SISU Idrottsutbildarna står för själva organiseringen. 

Information för deltagare

Visa gärna upp just er dans i tåget - stolta aktiva och ledare och "trix" brukar vara uppskattade inslag både bland övriga paraddeltagare och de tusentals åskådarna. Ni står för det som just ni vill visa upp och den utrustning ni behöver. Självklart hjälps vi åt om det behövs!

Svensk idrott samlas i Rålambshovsparken från 11.00. RF kommer att dela ut armbindlar och flaggor till alla som vill bära det i paraden. Vid 11.50 kommer vi att gå och ställa oss på vår plats i paraden. Själva paraden startar 13.00 (men det dröjer innan hela tåget är satt i rörelse). Längst fram i tåget kommer vi gå med svensk idrotts banderoll och en lastbil med musikanläggning kommer att rulla med oss.

Paraden kommer att ta mellan 2-4 timmar att gå och avslutas vid Östermalms IP. Svensk idrotts del löses upp när vi är i mål vid Östermalms IP. Här finns en karta över paradvägen och annat viktigt att tänka på.

Klicka för sida med Facebook-event.

Skribent: Malin Träff
Epost: Adressen Gömd

 sök projektstöd

  

 

Sverigelott Rosa band

 

 


Kalender

Utbildning

DansTV

 Sverigekarta

 

 WDSF

WRRC

WADF

DSF

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Danssportförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996570
E-post: This is a mailto link