Hoppa till sidans innehåll

Föreningsenkät och DSF prioriterade områden

23 AUG 2019 14:59
Sommarsemestrarna är över och verksamheten inom DSF är i full gång. DSF önskar att föreningar svarar på en enkät om er verksamhet.
  • Uppdaterad: 23 AUG 2019 14:59

Helgen den 31 aug-1 sep träffas alla verksamhetsområden, förbundsstyrelsen och kansliet för en gemensam arbetshelg, där arbetet med DSFs organisation kommer att ligga i fokus. Arbetet för verksamheten 2020 kommer även gemensamt att börja planeras.

Under förbundsmötet i april 2019 tog DSF ett gemensamt beslut om DSF:s prioriterade områden som vi alla i förbundet ska hjälpa till att arbeta med.
Vi bifogar här två dokument; ett med vad ni som föreningar arbetade fram som prioriterade områden, och ett med några axplock av vad DSF påbörjat arbeta med utifrån prioriterade områden.

Danssportförbundet kommer, som alla andra idrottsförbund, den 15 sep 2019 att lämna in en förbundsutvecklingsplan över ett nuläge och en önskad framtidsbild 2020 -2021. Riksidrottsförbundet är tydliga med att förbunden inte fått så mycket tid att genomföra denna plan och uppmanar därför till att använda de planer och dokument som förbunden redan har, som ex DSF:s prioriterade områden.
Första året kommer RF mest att checka av att planen kommit in, för att framöver använda framtagna förbundsutvecklingsplaner för en mer kvalitativ bedömning av hur de ska fördela medel.

DSF har även tidigare jobbat med framtagen nulägesbild och gjort ett gediget jobb med enkäter osv. Vi gör nu samma sak, men en lightvariant, för att till nästa år göra ett större arbete. Så nu finns det möjlighet för er föreningar att kommer med inspel, för er som vill, för att DSF:s nulägesbild ska kunna bli ännu tydligare. Det finns statistik att tillgå genom IdrottOnline, men att få föreningarnas egna ord kan vara till stor hjälp.

Vi är såklart medvetna om att detta inte ger en full verklighetsbild eftersom alla kanske inte svarar på enkäten och inte kommer till tals.

Sista dag för att svara på enkäten är 6 september. 

Delta i föreningsenkäten

Påbörjat arbete utifrån prioriterade områden

Prioriteringar framtagna av föreningar

Kontakta This is a mailto link om ni har funderingar.

Skribent: Angelica Källström
Epost: Adressen Gömd

 sök projektstöd

 

 


Kalender

Utbildning

DansTV

 Sverigekarta

 

 WDSF

WRRC

WADF

DSF

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Danssportförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996570
E-post: This is a mailto link