Hoppa till sidans innehåll

Vilka tävlingar kan man delta på?

16 FEB 2014 00:34
Som licensierad dansare måste man veta vilka tävlingar man kan delta på. Som förening behöver man veta vilka tävlingar som man behöver söka och betala sanktionsavgifter för.
  • Uppdaterad: 18 FEB 2014 14:24

Tävlingar som arrangeras av en DSF-ansluten förening och som genomförs i danser som DSF administrerar, åldrar och genomförandeformer enligt gällande DSF:s tävlingsreglemente, eller enligt erhållen dispens, räknas som DSF-tävlingar. Dessa tävlingar skall sanktioneras av DSF, kräver sanktionsavgift samt licens. Registrering av tävlingen sker i Dans.se och sköts normalt av kansliet. Anmälningar till tävlingar görs av de tävlande själva eller deras förening, också i Dans.se.

För deltagande på icke-DSF-tävlingar, krävs naturligtvis ingen DSF-licens eller avgifter till förbundet. För att delta på en sådan tävling krävs att DSF-licensierade dansare sanktionerats att delta. Detta görs av DSF, i vissa fall utan särskild åtgärd, men som dansare krävs att man säkrar att så är fallet. Vid icke-sanktionerat deltagande på icke-DSF-tävling kan bestraffning komma att utdömas.

Skribent: Thomas Nilsson
E-post: This is a mailto link

 

sök projektstöd

Sverigekarta

  Skärmavbild 2021-04-17 kl. 10.16.28.png

 

 

 


Kalender

Utbildning

DansTV

 

WDSF

WRRC

WADF

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Danssportförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996570
E-post: This is a mailto link