Hoppa till sidans innehåll

VM 10-dans

11 NOV 2019 14:55
  • Uppdaterad: 11 NOV 2019 14:55

Resan till Sibiu, Rumänien började fredag ​​morgon med ankomst till Sibiu kl. 18:30 så det fanns god tid för middag, smink och en god natts sömn.

Det var en fin tävling där logistiken fungerade bra från flygplatsen till hotellet och hotellet till dansen och tillbaka igen. Arrangören hade reserverat ett bra hotell där många av dansarna bodde. Det är alltid kul att vara tillsammans med de andra dansarna och få prata med dem från andra länder.

Tyvärr stördes förberedelserna för VM, veckan innan turneringen, något. Tisdag kväll föll Benjamin under träningen så oturligt att han bröt ett ben inne i handleden! Han fick gips på onsdag eftermiddag. Vi förklarade läget för läkarna och bad dem att göra gipset så liten som möjligt.

Under turneringen på lördagen tog vi av gipsen och söndag morgon monterade Amalie gipsen på armen igen. Utöver detta har deras förberedelser varit som de ska med träning och mentala förberedelser.

Benjamin & Amalie var nöjda med sin dans i den inledande runda där det dansades latin först. Standarddelen gick också som den skulle. När resultaten för den inledande rundan kom visade det sig att vi gick vidare! Då var vi bland de 24 bästa paren av 34.   

När andra rundan var slut visade det sig att det blev till en 23 plats, så vårt VM äventyr slutade här.

Vi fortsätter nu våra förberedelser för GP i Norrköping och VM i Latin.

Du kan följa oss

Facebook: Benjamin Jonsson & Amalie Hindsgaul

Instagram: benjaminogamalie

Skribent: Theres Frifarare
Epost: Adressen Gömd

 sök projektstöd

 

 


Kalender

Utbildning

DansTV

 Sverigekarta

 

 WDSF

WRRC

WADF

DSF

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Danssportförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996570
E-post: This is a mailto link