Förening Heroe Rättttt

Förening

Rabatter för medlemsföreningar

Riksidrottsförbundet har slutit flera rikstäckande avtal med olika partners som erbjuder specialerbjudanden på produkter och tjänster till idrotten. Dessa avtal inkluderar Riksidrottsförbundet, SISU Idrottsutbildarna, specialidrottsförbund, RF-SISU distrikt, föreningar och medlemmar.

Svenska Danssportförbundet har även samarbetspartners som erbjuder förbundet rabatter och förmåner.

Skapad av: Zandra Idenius 23-11-17
BOENDE & KONFERENS

1. Strawberry

Strawberry ger idrottsrörelsen rabatter på både logi och möten på samtliga av hotell i Norden, alla dagar i veckan. Dessutom erbjuds en mängd andra förmåner vid bokning på Strawberry.
De kallar allt GoSportive – Idrottens Fördelar.

Boka och läs mer om idrottsavtalet


2. Scandic

Idrottsavtalet gäller på alla Scandics hotell, sju dagar i veckan, från en person och uppåt.

Så här bokar du:
Gå in på Scandic hotels webbplats för att få idrottspris måste du uppge ditt förbunds kod. Om du inte har en kod, kontakta ditt specialidrottsförbund (SF). Det går också bra att ringa för individuell bokning på 08-517 517 00, eller direkt till respektive hotell.

Läs mer om idrottsavtalen:
Scandic Hotel idrottsavtal

Sportkortet
På Scandic kan du även skaffa Sportkortet. Det gäller på 47 stycken utvalda hotell, torsdag-söndag samt vissa leisureperioder. Ni måste vara minst åtta personer för att nyttja Sportkortets priser. Minst en person med Sportkort måste finnas på plats vid hotellvistelsen. Kortet är personligt och kostnadsfritt.

Registrering och bokning gör du på Scandic hotels webbplats, eller via telefon till respektive hotell.

För frågor om Scandics idrottsavtal eller Sportkortet, mejla till:
sport@scandichotel.com.


3. Svenska Turistföreningen

Många av STF:s anläggningar har ett starkt fokus på idrott och friluftsliv och erbjuder ett brett utbud av aktiviteter med möjlighet att skräddarsy guidade turer och hyra utrustning på plats. Med syfte att tillgängliggöra STF:s breda utbud av naturnära boenden och aktiviteter för idrotten erbjuds Riksidrottsförbundets medlemmar en fast rabatt på gruppbokningar hos samtliga STF:s anläggningar.

STF:s cirka 300 boenden återfinns över hela Sverige, nästan alltid i naturnära lägen i direkt anslutning till fjäll, hav eller skog. Ni bor bekvämt och prisvärt i allt från enkel till flerbäddsrum, med tillgång till ett trevligt gästkök där ni kan laga egen mat och umgås.

Boka och läs mer om idrottsavtalet: 
Svenska Turistföreningens


4. Viking Line

För Viking Line är det självklart att vilja vara med och utveckla svensk idrott. Viking Line kan erbjuda dig ett stort urval av sportanläggningar både på Åland som i Finland.

På fartygen finns goda förutsättningar för effektiva och trevliga konferenser. Fördelarna med att genomföra möten ombord är framför allt att ni har gruppen intakt under hela mötestiden och därmed får effektiva möten där besluten fattas innan man kliver av båten. Utsikten över världens vackraste skärgård får ni på köpet.

Genom samarbetet med Riksidrottsförbundet erbjuds du som medlem extra förmånliga priser på dessa konferenser. Ange kundnummer 347088 vid all bokning, direkt eller via resebyrå.

För att boka Grupp & Konferens, ring Viking Line: 08-452 40 40
Viking Lines sportresesajt


5. Bosön

Bosön passar såväl konferenser och utbildningar till träningsläger, aktivitetsdagar och kickoff. Beläget på Lidingö, endast 15 min från Stockholms city finner du idrottens naturliga samlingsplats som är öppen för alla.

Medlemmar i RF erhåller 10 procent rabatt på konferenslokal, konferenspaket och boende.
Läs mer om konferens och träning på Bosön.

RESOR

1. BRA

När det är dags för läger eller tävlingsresan, så kan du boka flyg med BRA till förmånliga idrottspriser!

Vi tror på enkelhet, frukost till alla ombord innan klockan 9 och på svensk idrott. Därför vill vi underlätta just flygresan med BRA Idrottspriser för dig som är ansluten till en idrottsförening och ska flyga till ditt arrangemang. Oavsett om du flyger själv eller tillsammans med hela laget!

Med 15 inrikesdestinationer, många avgångar och snabba byten på Stockholm-Bromma, tar vi dig dit du vill när det passar dig. Dessutom är din resa fullt klimatkompenserad. Vi tror att det här är bra för dig. Vi vet att det är BRA för Sverige.

Mer om BRA idrottspriser


2. Hertz

Hertz är samarbetspartner till Riksidrottsförbundet. Avtalet innebär att Hertz erbjuder idrottsrörelsen konkurrenskraftiga priser på hyrbilar i Sverige och övriga världen.

Mer på Hertz avtalssida


3. SJ

SJ och idrotten hör ihop. Det handlar om att resa – till tävlingar, läger och matcher men också uppåt genom seriesystem och rankinglistor. SJ kan tillsammans med Riksidrottsförbundet (RF) erbjuda de absolut bästa priserna till er som väljer tåget och SJ. Dessutom är det såväl smidigt och säkert som miljövänligt att resa med tåg.

Mer om SJ:s idrottsresor


4. Viking Line

För Viking Line är det självklart att vilja vara med och utveckla svensk idrott. Viking Line kan erbjuda dig ett stort urval av sportanläggningar både på Åland som i Finland som passar utmärkt för träningsläger, samt möjlighet till internationellt motstånd för eventuella cuper och träningsmatcher. På fartygen finns goda förutsättningar för effektiva och trevliga konferenser.

Fördelarna med att genomföra möten ombord är framförallt att ni har gruppen intakt under hela mötestiden och därmed får effektiva möten där besluten fattas innan man kliver av båten. Utsikten över världens vackraste skärgård får ni på köpet.

Genom samarbetet med Riksidrottsförbundet erbjuds du som medlem extra förmånliga priser på dessa konferenser.
Ange kundnummer 347088 vid all bokning, direkt eller via resebyrå, För att boka Grupp & Konferens, ring Viking Line 08-452 40 40

Båtresor Viking Line

BANKTJÄNSTER, BOKFÖRING

 Swedbank och sparbankernas förbund

Genom RF:s samarbete med Swedbank och sparbankerna erbjuds förbund, föreningar och enskilda medlemmar bra lösningar på banktjänster till ett rabatterat pris.

Idrottsföreningar erbjuds bland annat en trygg och enkel helhetslösning för att hantera föreningens ekonomi. Erbjudandet består av ett antal bastjänster som konto, bankgiro, internetbank och mobilbank företag. Bland tilläggstjänsterna finns bland annat Swish, bankkort business och e-bokföring.

Genom Swedbanks e-bokföring bokför du direkt från föreningens bankkonto i internetbanken och slipper därmed dubbelarbete och får mer tid över till annat.

För SF, RF-SISU distrikt- och specialdistriktsidrottsförbund (SDF) finns även ett avtal om Visa businesskort med betalansvar för antingen förbund eller individ.

Föreningserbjudande Idrott (pdf)

Mer om Swedbank och Sparbankernas erbjudanden till idrotten

 

Vi vet att ekonomihanteringen många gånger känns betungande både i förbund och förening och vi försöker därför hitta partners som tillsammans med oss kan bidra med att underlätta detta. RF har idag ett erbjudanden kring bokföring och fakturering.

 Fortnox

Fortnox erbjuder bokföring, fakturering och attest till samtliga organisationer inom svensk idrott som är anslutna till RF och använder IdrottOnline.

Mer om Fortnox erbjudande

FÖRSÄKRING

1. Folksam

Svenska Danssportförbundet

har ett avtal med Folksam. Du som löst en licens eller är medlem och är aktiv i en förening som ingår i Svenska Dansportförbundet omfattas av en olycksfallsförsäkring.
Läs mer

2. RF Föreningsförsäkring Bas
Genom medlemskapet i RF omfattas föreningar och förbund automatiskt av ”RF Föreningsförsäkring Bas” som är tecknad i Folksam och betald av RF. Försäkringen ger ett basskydd för föreningen. Styrelsen har ansvar att kontrollera om försäkringen måste utökas. Notera att denna försäkring inte omfattar föreningens egendom.

Mer om försäkringen på Folksams webbplats

INTÄKTER TILL FÖRENING

Folkspel

Börja sälja - Folkspel har produkterna för din förening
Med Folkspel har din förening många möjligheter att tjäna pengar, välj bland dessa fyra produkter:

BingoLotto
BingoLotto prenumeration
Sverigelotten
BingoLottos Julkalender

Det är upp till varje förening att själva bestämma vilka produkter ni vill sälja. 
Mer om Folkspels föreningsprodukter

BLOMSTERBUD
Euroflorist

RF har inlett ett samarbete med Euroflorist som är marknadsledande inom blomsterförmedling i Europa.

Via webbutiken kan du skicka blomsterbud till 15 procents rabatt. I butiken väljer du blommor i lugn och ro och kan enkelt och tryggt betala med Visa, Mastercard eller American Express betalkort. Ditt blomsterbud skickas därefter till en florist som binder buketten innan leverans.

Beställ före kl. 14 på vardagar och kl. 11 på lördagar för att få leverans samma dag i Sverige till privata adresser. (Leverans kan inte garanteras på söndagar och helgdagar, ej heller specifika klockslag.)
IDROTTSBREVLÅDAN

Kivra

I april 2022 lanserades Idrottsbrevlådan som är en gratis digital brevlåda framtagen i samarbete med Kivra. Tack vare tjänsten ges idrottsrörelsen möjlighet till en hållbar kommunikationskanal och lagringsyta för viktig information.

Kivra har sedan tidigare privata och företagsbrevlådor och har nu i dialog med Riksidrottsförbundet tagit fram Idrottsbrevlådan, en brevlåda för organisationer inom idrottsrörelsen.

Läs mer och få hjälp med aktivering av idrottsbrevlådan: kontakta IdrottOnline Support

AVTALSHANTERING

 1. Lexly

erbjuder förbund och föreningar en enkel och smidig lösning för e-signering och avtalshantering till ett rabatterat pris. Idrottsföreningar erbjuds bland annat en trygg helhetslösning för att hantera föreningens viktiga avtal och dokument.

Erbjudandet består av ett antal tjänster som e-signering med BankID, molnlagring och påminnelser. I tjänsten kan ni enkelt lägga till flera användare och dela ut behörigheter.

Förenkla styrelsearbetet och minska ledtider med hjälp av Lexly!

Mer om avtalshantering via Lexly