Nyhetsrum

Livestreaming & dokumentation av tävlingar

Svenska Danssportförbundet livesänder och dokumenterar mästerskap och evenemang.

Tävlingar och evenemang livesänds på förbundets egna kanal - danstv.se. Endast ackrediterade fotografer har rätt att fotografera för förbundets räkning. Bilder och filmer från evenemang kan komma att användas i syfte att informera om vår verksamhet och marknadsföra tävlingar, evenemang, förbundet och dans, för vår räkning.

Bilder på barn publiceras ej utan målsmans medgivande, om det är tydligt vem barnet är. Bilder på barn som tävlar vid Grand Prix- eller Svenska Mästerskapstävlingar kan dock komma att publiceras. 

Om du vill få en bild eller film raderad eller har frågor, så är du välkommen att kontakta kansli@danssport.se.

Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och hur vi tillvaratar enskildas rättigheter framgår av integritetspolicyn här på hemsidan.


Expertkommentatorer

Sven och Diana Hämberg driver dansskolan Dansmix i Glommen och har varit kommentatorer på DansTV-sändningar sen 2014 och guidar tittarna genom de flesta sändningarna.

Sven Hämberg
Började sin danskarriär vid 11,12 årsåldern. Började tävla i Bugg och sedan i Jitterbug. Rankad som 1:a i Jitterbug i 3 år. Övergick till att dansa 10-dans (Internationell tävlingsdans och danserna som dansas i TV succén Let´s Dance).

Var rankad som 4:a i Sverige. Representerat Sverige i ett flertal internationella tävlingar. Har tränat ett flertal tävlingspar i Sverige. Ofta anlitad på olika event och konferenser såsom dansinstruktör och speaker. Sven är ordförande i förbundets verksamhetsområde Standard, Latin & Tiodans och driver utvecklingen av dansstilarna framåt.

Diana Hämberg
Dansinstruktör sedan 1992 i danserna Bugg, 10-dans. Tränat ett flertal tävlingspar i Sverige. Ofta anlitad på olika event och konferenser såsom dansinstruktör.

Fler kommentatorer publiceras inom kort. Skapad av: Sandra Svanberg 22-10-12