GP-tävlingen Jönköpingstrofén inställd 

Förbundsstyrelsen har beslutat att ställa in tävlingen i Jönköping den 24 februari, då det inte finns tillgång till domare att döma tävlingen.

Inställd tävling kan ekonomiskt drabba dansare och funktionärer. Om du har kostnader efter avbokning av resa eller boende, så är du välkommen att kontakta kansliet med ditt kvitto och avbokningsbekräftelse.
Mejla till:
kansli@danssport.se 
 
Information om vårens kommande tävlingar inom Bugg & Rock´n Roll, publiceras löpande både här i nyhetsflödet, på informationssidan samt i sociala medier.

Tävlingsverksamheten inom förbundets övriga dansdiscipliner fortlöper som vanligt. Det är enbart inom Bugg & Rock´n Roll som tävlingsverksamheten påverkas.
 
Den 1 januari började de uppdaterade och fastställda arvoden och ersättningar, för hela förbundet, gälla. Dokumentet jämnar bland annat ut arvoden och ersättningar mellan alla domare inom förbundet, oavsett dansdisciplin. Det innebär att domare inom Bugg & Rock´n Roll fick en sänkning och det har sedan årsskiftet, varit svårt att bemanna BRR-tävlingarna med domare.

FS beslutade (240120) att nu ta fram en proposition till förbundsmötet, för en demokratisk omröstning i ärendet. Inbjudan till möten för information och dialog planeras.
 

Vi vill rikta ett stort tack till Jönköpings Sportdansklubb, för deras engagemang inom förbundets tävlingsverksamhet! 

Det är viktigt att frågor besvaras! Kontakta därför alltid kansliet med era frågor, då det är där vi besvarar dessa: kansli@danssport.se
Sandra Svanberg 24-01-24