Hylla din Eldsjäl - nominera senast den 12 november!

Årets Eldsjäl är en tävling med ett pris instiftat av Folkspel, där svenska folket kan nominera sina eldsjälar inom föreningslivet. Varje år delas det ut stipendium för en halv miljon kronor. Tillsammans med en jury utser Folkspel finalister till Årets Eldsjäls Galakväll, som går av stapeln den 11 april på Cirkus i Stockholm.

Var passar din Eldsjäl in? 

Årets Inkludering: 
För att bli en eldsjäl i kategori Inkludering ska den nominerade aktivt jobba för att berika mångfalden och hjälpa människor - oavsett bakgrund, hudfärg, etnicitet, religion eller sexuell läggning.

Årets Hälsa: 
För att kunna bli en eldsjäl inom kategorin Hälsa ska den nominerade hjälpa människor omkring sig att må bra fysiskt och/eller psykiskt.

Årets Ledare: 
En eldsjäl i den här kategorin är någon eller några som dag efter dag, representerar ett jämlikt, tydligt och utvecklande ledarskap. Som stimulerar och uppmuntrar, som genom sitt ledarskap

Den 12 november är sista dag för nomineringar. Juryn samlas den 13 november och fr.o.m. 2 februari kan svenska folket att rösta på sin eller sina favoriter i Årets Eldsjäl. 

Nominera din Eldsjäl här!

Sandra Svanberg 23-09-27