Svensk Danssport välkomnar en ny förbundsstyrelse

Lördagen den 20 april arrangerades förbundsmöte för Svenska Danssportförbundet, under vilket förbundets nya styrelse valdes. Vi välkomnar varmt nya ledamöterna Daniel Rolin, David Ekroth, Mike Gamble och suppleanter Robert Kaland, Jennie Johansson samt Ulrika Lindström som nya röster i styrelsen! Därtill fortsätter vi utveckla förbundet tillsammans med ledamöterna Therese Magnesen Komét (vice ordförande), Oscar Ågren, Anna Isvén och Judith Martinez Åkesson från tidigare styrelse.

Daniel Rolin, valdes som styrelsens ordförande.

“Jag är oerhört ödmjuk inför uppgiften och taggad på att få jobba med den nya styrelsen. Det är en styrelse med bred kompetens och vi behöver fokusera på att få till en fungerande helhet med en tydlig arena för transparens och dialog med ett stort engagemang. Jag tror också på vikten av att ta besluten så nära verksamheten som möjligt för att tillsammans fortsätta vår positiva utveckling!” säger Daniel Rolin.

Daniel Rolin har varit verksam inom danssporten i hela sitt liv med en bakgrund från flera olika idrotter, framför allt fotboll, judo och dans. Både socialt och på tävlingsgolvet.

Till vardags arbetar Daniel på Volvo sedan 29 år och i olika ledande befattningar i över 20 år med projektledning, konstruktion och teknik- och IT utveckling.

Vi ser fram emot att fortsätta arbetet med Dansen Vill och den nya verksamhetsinriktningen som fastlades vid förbundsmötet!

På bilden saknas Mike Gamble och David Ekroth.

  • Svensk Danssport
  • Förbundsmöte
  • Förbundsstyrelse
Theres Frifarare 24-04-22