Ungdomskommittén arrangerade Pardansledarevent på Bosön

Den 29-30 april bjöd Ungdomskommittén in till ett Pardansledarevent på Bosön. Barn och ungdomar fick möjligheten att få massor av inspiration och möta likasinnade ledare runt om i landet.

Det var en välplanerad helg. På fredagens samlades alla på Bosön, för gemensam middag. Inspirationspass med flera av landslagscoacherna inom pardans, föreläsning och "prova-på" rullstolsdans, föreläsningar i olika områden och en lördagskväll på Münchenbryggeriet för att följa EM i Disco & Performing arts. 

Ordförande i Ungdomskommittén, Oscar Ågren, berättar om helgen: 
- Under hela helgen var det 24 unga ledare skrattat, dansat, reflekterat, ställt frågor och förhoppningsvis fått fler dansvänner. 

Att ge våra ungdomar möjlighet att få vara delaktiga i våra föreningar och förbund är otroligt viktigt och här ser ni många av framtidens dansledare. 

Ett gigantiskt tack till våra inspiratörer, Mikaela Hellsten, Katja lujan Engelholm och Henric & Joanna Stillman, som var otroliga förebilder under de praktiska passen på lördagen.

Något som verkligen blev uppskattat var när ännu en förebild, Zanna Pettersson höll i både ett teoretiskt och praktiskt pass i rullstolsdans under söndagen. 


Nu ser vi fram emot att planera för kommande aktiviteter!

  • Svenska Danssportförbundet
  • Ung Danssport
  • Pardans
  • Unga ledare
Sandra Svanberg 23-05-12