Uppdaterad information: SLT Team Sweden/ elitdansare bjuds in till träningshelg i Stockholm

Svenska Danssportförbundet och Team Sweden Standard, Latin & Tiodans bjuder in Team Sweden/elitdansare till en träningshelg 29-30 oktober i Stockholm.

Dansare i A-klass och B-klass (Både par, solo och även dansare som inte har en partner vid tillfället men söker efter en aktivt) är välkomna att delta på denna mycket inspirerande och lärorika träningshelg.

Kraven är att varje dansare ska vara medlem i en dansförening samt måste ha en aktiv hög tävlingslicens inom DSF. Vi hoppas att så många dansare som möjligt kan delta på denna träningshelg och tar vara på möjligheten. Tränarna är välkomna att delta i gruppundervisningen, men kommer behöva ordna resan och boende på egen bekostnad.

Tränare och föreläsare under denna helg kommer att vara av internationell toppklass. Alla som anmäler sig MÅSTE googla information om dessa tränare, deras videos mm. Ni MÅSTE förstå vem ni kommer jobba med.

Standard:
Justyna Hawkins (Polen) - pris för privatlektion 90

Latin:
Martino Zanibelato (Danmark) - pris för privatlektion 700 DKK

Danspsykologi:
Ruud Vermeij PhD (Holland men bor i Australien)- online, endast grupper

Skriv om privatlektioner snarast, eftersom det blir väldigt lite tid för det i schemat och jag kommer ge lektioner i turordningen. Vi kommer ha även andra grupper och föreläsningar.

Anmälan:
Via denna länk till dans.se https://dans.se/dsf/shop/?event=167891

Plats:
GIH (Lidingövägen 1, 114 33 Stockholm)

Preliminära tider:
Lördag start kl 9.00, slut kl 20.00. Söndag start kl 9, slut kl 16.00.

Pris: Gruppundervisning och föreläsningar bekostas av Danssportförbundet och är således kostnadsfria för dansare. Eventuella privatlektioner betalas av dansare på plats direkt till tränare.

Boende (på Clarion Tapto), 3 måltider och bussresan GBG-Stockholm-GBG bekostas av förbundet.

Ni som måste åka från andra städer får gärna boka resorna själva, tyvärr i dagsläget det är osäkert om vi kan ge ersättning för det eller inte, kan hända att det inte blir någon ersättning, så räkna med det.
Ni kommer få information om detta senare.

Sista anmälningsdag - 25 September!

Vid frågor kontakta Jura:
jura@borowski.se 
0722-45 44 73

Med vänlig hälsning
Team Sweden Standard, Latin & Tiodans

Sandra Svanberg 22-09-20