Om oss

Våra samarbetspartners!

Vill ditt företag samarbeta med Svenska Danssportförbundet?

Från fokusområden som utveckling av dans och danssport inom förbundet (inkludering av Rullstolsdans och Breaking), föreningsliv och dansens utbredning över hela Sverige, till danssport i världsklass genom de elit & landslagssatsningar som ingår i Team Sweden (Boogie Woogie, Lindyhop, Rock´n Roll, Hiphop, Disco & Performing art, Standard, Latin & Tiodans).

Landslagen coachas av några av landets främsta dansare inom sin genre (tex Joanna & Henric Stillman, Katja Lujan Engelholm) och en förbundsstyrelse som representeras av bla Tony Irving, som är vice ordförande. Kompetensen inom förbundet är unik och arbetet framåt drivs på bred front.

Breaking till OS 2024, Paradansens utveckling inom förbundet, europamästerskap i Stockholm och mycket annat är inkluderat på agendan. Med fyra olika svenska mästerskap i dans varje år och över 30 grand prix-tävlingar, är danssporten en arena som når en bred publik. Det gör även våra samarbetspartners och sponsorer. 

Förbundets kanal för dasnnport - DansTV- livestreamar mästerskapen på danstv.se.
Välkommen att skapa dans i världsklass tillsammans med Svenska Danssportförbundet!

Kontakta Sandra Svanberg för att påbörja ett gott samarbete!


Vi är stolta över våra samarbetspartners, klicka på loggorna för att se vilka fördelar samarbetet medför till våra föreningar och dansare ->
Skapad av: Sandra Svanberg 22-06-07