Ledarkonvent Paradans på Bosön den 3-4 december

Välkommen till två fullspäckade dagar med fokus på dig som redan leder eller vill börja leda dans för personer med någon funktionsnedsättning.

Vi kommer att vara på Bosön och tillsammans delta på föreläsningar och prova på-pass som alla syftar till att ge dig inspiration och kunskap att ta med i ditt ledarskap. Vi gästas av såväl föreningsledare som danspedagoger och personer med egna funktionsnedsättningar för att du ska få med dig så mycket som möjligt.

När:
Start 3/12 10.30, avslut 15.00 den 4/12

Var:                 
Bosön Idrottsfolkhögskola, på Lidingö Stockholm

För vem:         
Dagen vänder sig till dig med eller utan tidigare erfarenhet som vill börja leda någon form av dans för personer med funktionsnedsättningar. Även du som arbetar i en styrelse där ni funderar på att starta verksamhet kan inspireras och lära dig mer genom att delta.

Innehåll:
Här finns agenda och presentation av föreläsare

Kostnad:         
Helgens ordinarie pris är ca 5500:- styck men subventioneras genom återstartsstöd. Representerar du en förening i Danssportförbundet eller Parasportförbundet betalar du endast 1950:- per person. Övriga deltagare betalar 3000:- per person.

Vad ingår:       
I deltagaravgiften ingår förutom alla föreläsningar och pass boende lördag-söndag samt måltider under helgen. Önskas boende fredag-lördag kan det ordnas på Bosön för x. Ange det i din anmälan.

Anmälan:        
Först till kvarn gäller och vi har ett begränsat antal platser eftersom Bosön är fullbokat. Vi stänger anmälan senast den 24 oktober. Du anmäler dig på följande länk, där även mer information om helgen finns:

https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1658110
[5]

Tips!                
Din förening kan söka stöd för resa och deltagaravgift via ert RF SISU-distrikt eller från Danssportförbundets återstartsmedel.

Har du frågor så är du alltid välkommen att kontakta oss: parasport@danssport.org

Sandra Svanberg 22-10-12