Ledarkonvent Paradans

Välkommen till två fullspäckade dagar med fokus på dig som redan leder eller vill börja leda dans för personer med någon funktionsnedsättning. Vi kommer att vara på Bosön och tillsammans delta på föreläsningar och prova på-pass som alla syftar till att ge dig inspiration och kunskap att ta med i ditt ledarskap. Vi gästas av såväl föreningsledare som danspedagoger och personer med egna funktionsnedsättningar för att du ska få med dig så mycket som möjligt.

När:
1 april - 2 april

Var:                 
Bosön Idrottsfolkhögskola, på Lidingö Stockholm

För vem:         
Dagen vänder sig till dig med eller utan tidigare erfarenhet som vill börja leda någon form av dans för personer med funktionsnedsättningar. Även du som arbetar i en styrelse där ni funderar på att starta verksamhet kan inspireras och lära dig mer genom att delta.

Innehåll:
Här finns agenda och presentation av föreläsare och ledare

Kostnad:         
Helgens ordinarie pris är ca 5500:- styck men subventioneras genom återstartsstöd. Representerar du en förening i Danssportförbundet eller Parasportförbundet betalar du endast 1950:- per person. Övriga deltagare betalar 3000:- per person.

Vad ingår:       
I deltagaravgiften ingår förutom alla föreläsningar och pass boende lördag-söndag samt måltider under helgen. Önskas boende fredag-lördag kan det ordnas på Bosön för 1085kr. Ange det i din anmälan. 
        
Anmälan: 
Den officiella anmälan stängdes 22 februari men det går fortfarande bra att efteranmäla dig. Om du vill gå, börja med att maila parasport@danssport.org så att de kan bekräfta att det finns boende för dig. Efter deras bekräftelse fyller du i anmälningslänken med all information som behövs. Sista dag för efteranmälan är 27 mars, men vi garanterar inte att det finns tillgängligt boende så sent.

https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1658110


Tips!                
Din förening kan söka stöd för resa och deltagaravgift via ert RF SISU-distrikt eller från Danssportförbundets återstartsmedel.

Har du frågor så är du alltid välkommen att kontakta oss: parasport@danssport.org

 

Sandra Svanberg 23-01-13