Förening Heroe Rättttt

Förening

Behöver föreningen en ny hemsida?

En hemsida i ett färdigt koncept - en enkel, bra och mobilanpassad hemsida med en smart sidbyggare och de vanligaste funktionerna. Byggd med ett av världens mest använda publiceringsverktyg, Wordpress.

Vi har tagit fram ett förmånligt erbjudande i samarbete med leverantören är HiQ.

Wordpress är användarvänligt och lättadministrerat publiceringsverktyg som är tillräckligt flexibelt för att skapa många olika typer av webbplatser för olika behov.

Sidbyggare
Elementor är en kraftfull och enkel sidbyggare. Du skapar bildgallerier, knappar eller kolumner med innehållgenom att bara “dra-och släppa”. Elementors live-action funktion gör att du direkt ser hur ändringar kommer se ut på sidan. Du kan även spara mallar och återanvända dom på andra sidor för att spara tid.

Mallar
Baspaketet består av färdiga mallar som även går att anpassa med sidbyggaren. Mallarna används för att skapa sidor som gör att ni enkelt kommer igång med er nya hemsida, som självklart är anpassad för både dator och mobil. Mallar som ingår:
-Startsida
- Nyheter
- Kalender
- Informationssidor

Funktioner
Förutom sidbyggaren och mallar ingår mängder av tillägg och funktioner. Ni kan enkelt ändra, lägga till och byta ut delar på hemsidan, utan att behöva tillgång till en webbutvecklare. Exempel på tillägg och funktioner; Formulär, Bilder och bildspel, Sökfunktion, SEO-verktyg, Youtube och video, Facebook, Messenger och Google Analytics.

Startkostnad för föreningar (pris ink moms)
Startkostnad ink design: 3500 kr
Utbildning 1 timme: 1000 kr
Teknisk support (HiQ driftspartner): 150kr/mån
Användarsupport vid förfrågan

Kontakt:
Jimmy Åhfeldt
Projektledare
070- 835 46 28
jimmy.ahfeldt@hiq.se
www.hiq.se

Föreningserbjudande (pdf)

Skapad av: Sandra Svanberg 23-11-08