Istock 1133209404

Om oss

Vi är Svensk Danssport!

35 000 dansare  -  70 dansstilar  -  170 föreningar -  8 landslag  -  1 OS-satsning 

Vi är stolta över att kunna erbjuda er möjligheten att bli partner, sponsor eller samarbetspartner med Svenska Danssportförbundet.
Vi är Sveriges officiella förbund för danssport och vi bygger på en värdegrund som inkluderar och välkomnar ALLA. Vi strävar efter att skapa en trygg och inkluderande miljö där dansare i alla åldrar och med olika bakgrund kan utvecklas och trivas.

Vi har många fokusområden, som tex....
Vår satsning på elit- & landslag, Team Sweden, är en framgångssaga som bara har börjat. Vi har åtta landslag inom olika dansstilar, och våra dansare representerar Sverige med stolthet och professionalism på internationella tävlingar. 
Landslag i Boogie Woogie har uppnått otroliga framgångar under 2023. Ett av våra par har vunnit samtliga mästerskap under året, vilket är en milstolpe i danssportens historia. Deras dedikation, talang och hårda arbete har belönats med framgång på den nationella och internationella scenen. Genom att bli en sponsor till Svenska Danssportförbundet får ni möjligheten att stödja och vara en del av detta fantastiska landslag och deras resa mot ännu större framgångar.
Vi lägger stor vikt på att arbeta nära press och media, för att danssporten ska erkännas som den elitidrott det verkligen är. Att dansare på elitnivå är idrottsmän på högsta nivå. När vi syns-syns ni och 
vi är svensk danssport! 
Genom att bli en sponsor till Svenska Danssportförbundet blir ni en del av denna resa och får möjligheten att stödja våra talangfulla dansare på deras väg mot framgång. Våra landslagsdansare, coacher och kaptener- är alla förebilder och fantastiskas representanter för Svensk Danssport.

Förbundet vill hålla partnerskap och sponsoravtal i linje med Dansen Vills värdegrund, kan danssporten fortsätta att främja och upprätthålla en positiv och ansvarsfull profil gentemot allmänheten, samt säkerställa att samarbeten och sponsorer bidrar till att stärka danssporten som en hälsosam och professionell idrottsverksamhet.
Vi är öppna för att skräddarsy ett sponsringspaket som passar era specifika behov och mål. Oavsett om ni är intresserade av att synas på våra evenemang, samarbeta kring marknadsföringskampanjer eller att stödja våra olika fokusområden för att utveckla danssporten i Sverige, så är vi öppna för att diskutera olika möjligheter.
Ta steget och bli en stolt sponsor till Svenska Danssportförbundet idag. Tillsammans kan vi fortsätta att bygga en inkluderande och framgångsrik danssport i Sverige.
Det finns mycket att berätta om och i ett möte ser vi vad ni vill fokusera på inom förbundets olika områden!
Skapad av: Sandra Svanberg 22-06-07